• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0877700141
    • Връщане и замяна

     Информация относно упражняване правото на отказ от договора

      

     Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.

     Срокът за отказ е 14 (четиринадесет) дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките . За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за Вашето име, адрес , телефонен номер и електронен адрес за решението си да се откажете от договора със заявление, например писмо, изпратено по електронна поща.

     Възстановяване на пари се извършва, след като стоката бъде върната със стокова разписка(касова бележка/фактура) и проверена от наш служител,само при условие ,че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл.55 от ЗЗП.

     Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок. Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките.

     В случай че Потребителят не изпрати или не предаде обратно стоката в срок от 14 дни след деня, в който е информирал за отказа си от настоящия договор, се счита, че същият оттегля отказа си от договора за продажба (респ. отказа си от стоката) и желае да задържи стоката, като се освобождаваме от задължението си да възстановим заплатените от него суми.

     При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба, Потребителят има право да предяви рекламация за доставените стоки .

     Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка !

   • Newsletter