• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0877700141
    • Доставка

      

     ETAJERKA.COM използва услугите на куриерски фирми Еконт и Спиди ,и предлага преференциални цени за своите клиенти.

     По желание доставката може да се извърши от друга куриерска фирма след изрично направена заявка .

     Преди изпращане на поръчаната стока, ние ще се свържем с вас на посочения телефон , за уточняване на детайли относно поръчката или доставката.

     Преди да платите Вие сте длъжни да прегледате стоката в момента на доставката ѝ и да уведомите незабавно куриера при установени несъответствия, липси или повреди. Ако не направите това, се приема, че стоката е получена без дефекти и е приета без възражения!

     При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

     Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на клиента. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

     Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от клиента офис или адрес на територията на Република България. Доставката е за сметка на клиента, освен ако противното не е изрично указано на сайта.

     *Цените са само за доставката и не включват разнос, качване и монтаж.

      

      

      

      

     Опция "Преглед" - задължителна!

      

     Уважаеми клиенти, опция "Преглед", предлагана от Еконт и Спиди, е както за Ваша, така и за наша гаранция, че изпратените продукти отговарят на приетата поръчка и  че са в изправност. Ако опция

     "Преглед" не бъде използвана от купувача, ние не носим никаква отговорност!

     Преди да платите Вие сте длъжни да прегледате стоката в момента на доставката ѝ и да уведомите незабавно куриера при установени несъответствия, липси или повреди. Ако не направите това, се приема, че стоката е получена без дефекти и е приета без възражения!

     Ние винаги изпращаме с опция "Преглед". Ако такава, по случайност, не е включена при Вашето получаване на поръчка, молим Ви да се свържете с нас.

     Благодарим!

      

     От Ръководството

      

      

   • Newsletter